Blog

Az arcunk asszimetrikus, ezt a koponya csontozata, és a bőr alatti zsírszövetek befolyásolják. Az életkor előrehaladtával még erősebben látszik az arc két oldalán az asszimetria, hiszen a "használtabb"oldalunkon, amin alszunk, sokkal gyűröttebb, ráncosabbá válik a bőr. A szemöldök is megerszkedik, így az eddig sem egyforma szemöldökből lehetelen egyformát készíteni.

Tovább olvasok

Miképpen tervezünk meg egy szemöldököt?

Sokan hoznak hozzánk fotókat celebekről, kisminkelt sztárokról, jobb esetben a saját munkáink közül, ahol tetovált, de hipertermészetes szemöldökök vannak. Minden konzultáción (vagy a sminktetoválás napján az előzetes 30 perces személyes beszélgetéskor) elmondjuk, hogy nem tudjuk, és nem is szeretnénk átkopírozni más szemöldökformáját. Ennek az az oka, hogy mindenkinek más az arcformája, genetikailag nincs két ugyanolyan ember (talán az egypetéjű ikrek), és ami az egyik vendégnek jól áll, a másiknak az groteszk lehet, eltorzítaná a vonásait, de semmiképpen nem természetes. Sem sablont, sem különleges mérőeszközöket nem használunk.

Tovább olvasok

Akik a nagyon természetes „láthatatlan” esztétikai sminktetoválásra vágynak, félve érkeznek hozzánk. Ha nem volt lehetőség, hogy eljöjjön előzőleg személyes konzultációra (külföldi, messze lakik, stb) de kétségei vannak, azoknak sem kell megijedniük, mert minden beavatkozást egy 30-40 perces konzultációval kezdünk, ahol színt, és formát tervezünk, mindennel felvilágosítjuk (mit fog érezni, mennyi ideig kell rá vigyázni , mennyi ideig tart a folyamat).

Tovább olvasok
A szemöldök kezelésről röviden

Egy szép, helyesen ívelt szemöldök meghatározza az arc kifejezőképességet. Az enyhén megemelt ívvel liftinghatást érünk el, és sokkal fiatalosabb külsőt kölcsönöz viselőjének. Nagyon figyelni kell a szőrszálak növekedésére, hosszára, valamint, hogy hová esik a szemöldökcsonton a szemöldök. Nem elhanyagolandó az sem, hogy a szemek távol, vagy közel ülőek-e? 

 

Tovább olvasok