Ugye a házat is megtervezik, mielőtt felépítik. Így vagyunk mi ezzel a sminktetoválással

Mitől egyedi és egyedülálló az ami nálunk zajlik konzultáción?

- személyesen vagyunk a vendéggel, minden kezelés, konzultációk külön helyiségekben folynak, így zavaró körülmény nem befolyásolja a beszélgetést
- a vendég elmondja mit szeretne, mi az álma, mi pedig tájékoztatjuk, hogy kivitelezhető-e az ő arcán, bőrtípusán, genetikai adottságai alapján
- mindig "konzultációs" terv történik. Ez egy olyan "laza" és visszafogott tervezet, amivel a vendég aznap el tud menni, nézegetheti magát a nap folyamán (amennyiben kicsit erősnek véli a vendég, visszatompítjuk, és körbesminkeljük)
- minden esetben fotódokumentáció készül a VENDÉG telefonjával, hogy kívülállóként is meg tudja magát nézni, lássa külső szemmel, hogyan is áll a terv az ő arcához, hajviseletéhez. Így általában amikor már a sminktetoválás kezelésre érkezik, elkérjük tőle a fotókat, ha szeretne bármin változtatni, átbeszéljük.

Minden kolléganőnknél így zajlik a személyes konzultáció. Egyedi, és páratlan Magyarországon. 
Ezt azért alakítottuk ki, mert mi mindannyian fejlesztjük magunkban és egymásban az ARCDIZÁJN TERVEZŐ KÉPESSÉGET. Ez pedig kizárólag hosszú tanulással, rutinnal, és egyedi rálátással tanulható meg.

Hozzászólások (0)
  • Nincs hozzászólás.
Új hozzászólás

Tájékoztatjuk, hogy hozzászólása csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.