Tündöklő szemöldök az Ön igényeire igazítva!

A szemöldök kezelésről röviden

A szemöldök kezelésről röviden

Egy szép, helyesen ívelt szemöldök meghatározza az arc kifejezőképességet. Az enyhén megemelt ívvel liftinghatást érünk el, és sokkal fiatalosabb külsőt kölcsönöz viselőjének. Nagyon figyelni kell a szőrszálak növekedésére, hosszára, valamint, hogy hová esik a szemöldökcsonton a szemöldök. Nem elhanyagolandó az sem, hogy a szemek távol, vagy közel ülőek-e? Mindenképpen sok szempontot kell figyelembe venni ahhoz, hogy egyénre szabott szemöldökformát alakítsunk ki. Sajnos sok helyen láttam már „szemöldöksablont” amit felhelyeznek a szemöldökre, körberajzolják, és azt a szemöldököt tetoválják, amit a sablon kiad. Mindenkinek egyénre szabott vastagságot, szálazást, színt, és formát kell megtervezni, hogy előnyös, és természetes legyen. Ezért is van szükség a folyamatos munkára.

A szemöldök sokszor egyenletlenül nő, sőt, idővel meg is kopik. Van, hogy a vendég elképzelés nélkül érkezik, és esetleg a régi, tömör szemöldöktetoválást ismeri. Ekkor felvilágosítjuk a vendéget, hogy vannak sokkal természetesebb lehetőségek is, de ha a vendég ragaszkodik a satíroshoz, akkor sem egy keretes tömör szemödöktetoválást készítünk neki, hanem nagyon sűrű,"láthatatlan" szálast.

Poros hatású szemöldököt akkor lehet, vagy kell sminktetoválni, ha elrontott, esetleg vastag, elszürkült és még sötét is a szemöldök. Minden esetben elmondjuk a vendégnek, hogy nézzen körül, mielőtt sminktetoválásra adja a fejét, hiszen ha nem sikerül, akkor hosszú évekig viseli az arcán. Sokkal rosszabb és költségesebb utána lézereztetni járni, és azzal még hegesedés is előfordulhat.Semmi esetben nem készítek besatírozott szemöldököt, a vendég kérésére sem!

Figyelem! A sminktetoválás hosszú évekig tarthat, ezért kérjen konzultációt, ahol szín és formatervezést is megbeszélhetünk!

Hozzászólások (0)
  • Nincs hozzászólás.
Új hozzászólás

Tájékoztatjuk, hogy hozzászólása csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.