Tündöklő szemöldök az Ön igényeire igazítva!

Harmónia az arcnak

Harmónia az arcnak

Sok emberben a régi rossz sztereotípia él, a sminktetoválással kapcsolatban. Mások pedig azt gondolják, hogy egy örök életre szól. Amit mi készítünk az biztos, hogy nem! Sőt, egy arcon végleges változásokat tilos végrehajtani.

Ennek nem csak esztétikai, hanem anatómiai okai is vannak, melyek a következők:

A szemöldökszőr a szemöldökcsonton helyezkedik el, jobb esetben kicsit íveltebb formában. A sűrűsége, színe egyénenként változik. Általában végleges változatát 14-20 éves korig eléri. Ekkor még a bőr feszes, víz és zsírtartalma megfelelő. 30 éves kor körül megjelennek az első szarkalábak, a bőr még sima, de már nem annyira feszes. 40 éves korban a bőr már ereszkedik, a homlok barázdásabb, a szemhéj körül szarkalábak mélyülnek, a zsírtartalma kevesebb, kicsit fáradtabb, és petyhüdtebb. 50 éves korban a klimax idején rohamosan kezd megereszkedni, a szem körül bőr rálóg(hat) a szempillákra, a szemöldök megritkul, sok esetben őszül. A bőr elveszti rugalmasságát zsír és kollagénhiányos állapotát folyamatosan pótolni kell különböző krémekkel.  55-60 év felett pedig a szövetek minősége romlik, a bőr elvékonyodik, petyhüdt, a ráncok elmélyülnek, érzékenyen reagál a külső hatásokra.

Ha egy 20 éves hölgynek megtetoválják a szemöldökét nagyon tartós, (esetleg végleges testtetováló anyaggal), 40 évesen az ereszkedett bőrrel együtt a tetoválás is megereszkedik. 50 évesen nem csak a forma válhat groteszkké, hanem az őszülő szemöldök is világítani fog az egykoron tetovált területen. A szemhéjon szintén ez fog történni. Az egykoron tusvonal szerűre megálmodott „cica” szemek 20 év elteltével a szarkalábak között göröngyösen beülve egy mindig szomorú arcot ad vissza.

Kedves Hölgyek! Az arcon csak olyan esztétikai sminktetoválást szabad végeztetni, ami az eredeti vonalakat szépíti, kiemeli, ami természetes, finoman lágy hatást kölcsönöz. Ez nem lemosható! Viszont bármikor rásminkelhető, ha erősebb, vagy alkalmi sminket szeretne.

Az állandó mottóm: Az első benyomás megismételhetetlen!

Hozzászólások (1)
  • sanyi
    2016. ápr. 22. 15:10

    Ez egy szuper cikk.

Új hozzászólás

Tájékoztatjuk, hogy hozzászólása csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.