Tündöklő szemöldök az Ön igényeire igazítva!

Mitől veszítjük el szemöldökszőrünket?

A szemöldökszőr szörtüszüje sokkal lazábban és gyengébben helyezkedik el a bőr rétegei között, mint a hajé, és sokkal ritkább is. Fiatalkorukban a nők nagy része elkezdi igazítani, szedegetni, éppen abból kiindulva, hogy túl dús. Jobbik esetben ezt szakemberrel végeztetik, de a fiatal lányok inkább egymásnak szedegetik ki. Minél többször, és minél gyakrabban "ritkítják", annál kevesebb az esélye, hogy visszanő oda, ahová szeretné.

Előfordul, hogy egészségügyi problémák esetén ritkul meg a szemöldök. Egyik jellegzetes betegség tünete a szőrzetvesztésnek, a pajzsmirigy rendellenesség. Ilyenkor a haj, a szepillák erőssége meggyengül, és a kevéske szemöldök megritkul.

A változó korban is ritkul a szemöldök, sőt gyengül a minősége, ősz szálak jelennek az esetek nagy többségében

Vannak alopécia állapottal élők is, ők részleges, vagy teljes szőrzetvesztéssel élnek. Ez egy autoimmun állapot, számukra mindenképpen ajánlott az esztétikai sminktetoválás.

Sajnos, ha a szemöldökszőr 1 év alatt nem nő vissza, már nincs is nagy esély rá, hogy visszadúsul.

Ilyen esetben lehet részlegesen pótolni tetovált mikroszálacskákkal, később pedig ha még jobban megritul, akár az egész szemöldökformát kialakítani tetoválással. 

A lényeg: A vendég mindig fiatalonak, és üdének érezze magát, ha a tükörbe néz, minden reggel azt érezze, a korához a legjobban passzol a sminktetoválása.

Hozzászólások (0)
  • Nincs hozzászólás.
Új hozzászólás

Tájékoztatjuk, hogy hozzászólása csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.