Konzultáció, állapotfelmérés

Konzultáció esztétikai szemöldöktetováláshoz

A személyes konzultáció 30 percet vesz igénybe, ahol minden kérdésére választ kap, formát tervezek, színeket, lehetőségeket beszélünk át a vendéggel.

Az ára: 5.000.- Ft, (Bartus Mártánál) amennyiben a sminktetoválásra nálunk kerül sor, az árból levonásra kerül. DRávai- Babják Juditnál a konzultáció 2016 december 31-ig díjmentes

A microfiber HD szemöldöktetoválás inkább művészet, és sokkal több annál, mint a vendégnek felrajzolt formát megtetováljuk. A tervezés, a szín kiválasztása precíz és felelősségteljes munka. Ez elhivatottság.  

Ön most azért olvassa ezeket a sorokat, mert azon gondolkodik, hogy szemöldöktetoválást csináltasson. Ez a döntés vélhetően már régóta megszületetett, de a gondolattól a döntésig hosszú idő is eltelhet. A sminktetováltatás egy felelősségteljes döntés. Ezt csak akkor hozza meg, ha a későbbiekben is tudja ápolni, vigyázni rá, valamint idővel, amikor kopik, frissíteni kell, hogy állandóan szép, és ápolt hatása legyen. Sajnos köztudatban az van, hogyha valaki sminktetováltat, soha többet nincs szüksége sminkelésre, valamint a sminktetoválása hosszú évekig csodálatos lesz. Szeretném ezt a tévedést most helyreigazítani. A sminktetoválás nem helyettesíti a sminket.

Az esztétikai sminktetoválás célja:

-          Megelégedettség hosszú távon, mellyel a napi sminkelést kiválthatjuk

-          A hiányzó szemöldököt pótoljuk (nem szedjük ki, nem borotváljuk le), a lehető legtermészetesebbé tetoválva száltechnikával, az ívét megemelve, a színét maximum2-3 árnyalattal sötétebbre

Nem készítünk el olyan munkát, ami irreális, testképzavart okozó, esetleg olyan szín, vagy forma a vágy, ami a természetesség határát felülírja. Minden embernek más áll jól, sem sablonról sem fotóról nem lehet egységes szemöldököt készíteni. Egyénileg kell konzultálni, az életkornak, arcnak megfelelő formát, színt kialakítani, valamint személyre szabott információval ellátni. A konzultáción átbeszélünk minden olyan lényeges kérdést, amit Ön szeretne tudni, és amit én szeretnék kommunikálni. Az egyik legfontosabb, hogy az arcunk minden és mindenki esetében szabálytalan, aszimmetrikus, ezért nem egyforma. Izmok, és idegek mozgatják homlokunkat, ezért soha nem is lesz egyforma két szemöldök, hiszen a mimika miatt az egyik többet „mozog”. Szemünk sem egyforma, az egyik nagyobb, a másik kisebb, 35 felett pedig elkezd a bőr a szemhéjon megereszkedni. Ezért irreális dolog két egyforma szemöldökre vágyni, hiszen senki nem szeretné, ha az egyiket kiszednénk azért, hogy a másikkal egymagasságba kerüljön.

Harmóniába kell lennie az arcnak!

Régi, kopott, vagy elrontott tetoválásokat csak akkor vállalunk el, ha a vendég elfogadja, soha nem lesz tökéletes az eredemény azon a területen, ahol már egyszer beavatkozás történt. A régi festék befolyásolja az új pigment színét, így színben sem tudom garantálni, hogy olyanná lesz, amit Ön elképzelt!!!!!

Szemöldök:

Kizárólag természetes hatású, szálas szemöldököt készítünk. Csak steril eljárással dolgozunk, minden vendéghez külön higiéniai modult használunk. A bőrfelületet fertőtlenítjü, előkezeljük. A színt a hajhoz, a bőrhöz, az eredeti szemöldökszőrzethez igazodva, a vendéggel együtt választjuk ki, elmondjuk, hogy melyik szín milyenre gyógyul (hideg, meleg, vörösödhet, vagy szürkülhet) Elmondja a vendég, mit szeretne, mire vágyik. (kerekebb, vagy íveltebb forma, az eleje kerek, vagy szögletesebb) Ha nem irreális a kérése, a formát is kialakítjuk, figyelembe véve az arc karakterét, a homlok magasságát, a szemöldökcsont kiemelkedését. A formát egy speciális ceruzával, vagy szemöldöktussal rajzoljuk elő. Miután mindent átbeszéltük, és többször ellenőriztük a vendéggel, hogy a forma megfelelő, az előre megbeszélt színnel, minden higiéniai előírást betartva az előrajzolt formán a mikropigmentálást elkészítjük. Mindig, mindent kommunikálunk a vendéggel, semmi ijesztő élménnyel nem fog találkozni. Többször ellenőrzi a vendég a munkálatokat. A sminktetoválás befejeztével bőrfertőtlenítés, és a speciális utóápoló használata, valamint utóápolási információs papírral ellátva engedjük el a vendéget, a korrekciós időpontot megbeszélve. A szemöldöktetoválás után azonnal látható a forma, kicsi bőrpír van körülötte, de utcára, emberek közé azonnal lehet menni, semmi extra érzékenység, vagy kiemelkedően rossz látvány nincs. Folyamatosan szívódik fel, általában 1 évig tartós, (kivéve az erős UV sugárzás) utána frissíteni érdemes, hogy mindig ápolt hatása legyen.

Kérem a kedves bejelentkező vendégeket, nagy gondot fordítsanak arra, hogy azon a napon, amikor a smink, vagy orvosi tetoválásra készülnek, szigorúan tilos koffeinnel dúsított italokat fogyasztani!  A legrosszabb párosítás a kávé és a kóla együttes ereje, de külön-külön is ingerlékenységet vált ki. A fájdalomtűrő képességet olyan mértékben befolyásolja, hogy az egyébként nyugodt, kiegyensúlyozott ember is válhat extra érzékennyé. A sminktetoválás végeredménye és az én munkám is sokkal zökkenő mentesebb, ha betartja ezt a fontos felhívást. A fájdalom csökkentésére helyi érzéstelenítőket használok.(Lidocain és származákait, Tetracaint, Ultracaint) Amennyiben Lidocain érzékenységről tud, tájékoztasson, hogy más hatóanyagú érzéstelenítőt használjunk! A keletkezett vart leszedni, kaparni szigorúan TILOS, különben a sminktetoválás minden esetben foltos lesz/lehet.

A döntés az Öné! Az arc a külvilág felé az első kommunikációs lépés! Ne hamarkodjon el semmit! Döntsön úgy, hogy azt ne bánja meg!