Régi tetoválások felújítása

Nem mindent lehet átalakítani

Rengetegen keresnek meg elrontott szemöldöktetoválással kapcsolatban. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy nem vagyunk varázslók, így mi sem tudunk a szürkés-fekete elmosódott 5-10 éves tetoválásból szálazott, természetes meleg barnát „átalakítani”. Nagyon sokan azonnali változást szeretnének, pedig elmondjuk, ahhoz, hogy sikeres legyen az átalakított szemöldök, sok esetben lézeres kezelésre van szükség. Ebben az esetben Dr. Pataki Gergely plasztikai sebészetén lévő Q kapcsolt lézeres géppel hatékonyan tudja orvos!!!! eltávolítani, illetve annyira eltompítani a régi rossz szemöldöktetoválást, ami után már lehet újat kialakítani. Nem kell megijedni, sem a szőrt nem szedi ki a lézer, sem hegesedést nem okoz (persze, csak amit orvos használ, és kezel)

Egy hasonlatot szeretnék megemlíteni: hosszú évek óta feketére festett, hosszú hajból sem tud fodrász a következő hétre szőke hajat festeni anélkül, hogy az vagy narancssárga nem lesz, vagy letörik az egész, vagy mindkettő.

Muszáj türelemmel kezelni azt a folyamatot, amíg eltávolítja orvos a régi és rossz tetoválást (főleg, ha testtetoválógéppel, és festékkel készült) mert kizárólag akkor lesz sikeres az eredmény.

Mindenkinek szeretettel segítek, és ajánlok, de el kell fogadni a tanácsot, nem szabad azonnal másokhoz fordulni, akik azonnali megoldást kínálnak, mert sokkal, de sokkal rosszabb lesz a végeredmény. Kedves hölgyek! Az arcukon hordják a sminktetoválást, minden egyes beavatkozást nagyon körültekintően szabad csak kérni, elfogadni. És nem szabad hinni, az azonnali csodában!!!!

________________________________________________________________________________________________________

A másik eset, amikor már annyira megkopott, kivörösödött, hogy újra meg lehet csinálni. Mindenki olyan tökéleteset szeretne, mintha még nem lenne ott az előző tetoválása...........pedig sajnos ott van. Amikor ebbe a régi formába pici szálacskákat tetoválunk, sokszor előfordul, hogy gyógyulás után összefolynak a szálacskák, és a vendég elégedettlen lehet. Azt kell elfogadni ebben az esetben (amit mi minden esetben el is mondunk a vendégnek) hogy SOHA nem lesz olyan tökéletes, mint egy tetoválatlan, szűz szemöldök. A realitás és az igény nem minden esetben találkozik, ilyenkor eltanácsoljuk a vendéget. Érdemes őszintén tudatni, mi várható. Vékonyítani egy vastag, régi tetoválást nem tudunk, sőt világosítani sem. Nem barkácsolunk arcon, és nem kísérletezünk. Csak akkor vállaljuk el a vendéget ha:

- Előzőleg elfogadja hogy szebb lehet, de tökéletes nem

- Ha a reálisan kivitelezhető munka és a vendég igénye összhangban van

- Ha elfogadja a vendég, hogy a szálacskák az előző tetoválásban terülhet, és egyáltalán nem tudjuk megígérni, hogy olyan szálas hatása lesz, mint egy sosem tetovált szemöldöknél.

- Ha a vendég elfogadja, hogy a színt sem tudjuk biztosra garantálni, hiszen az előzőleg tetovált festékanyag a bőr alattösszekeveredve nem ugyan azt a színt eredményezheti, mint egy tetoválatlan szemöldöknél

Szeretnénk minden igényt kielégíteni, de felelősségteljesen csak akkor tudunk dolgozni, ha azokat a tetoválásokat eltanácsoljuk, amiknél tudjuk, hogy biztos nem lehet szebb formát, színt kialakítani. 

Nem szeretnénk vendégeket sem megbántani, sem szomorúságot okozni, de ha teljesen őszintén elmondjuk mi várható, és mire nem tudunk garanciát adni, a vendég is, és mi is sokkal korrektebbnek érezzük a kommunikációt.