Bartus Márta

Esztétikai smink és orvosi tetováló, szemöldökstylist

Precízek csak akkor lehetünk, ha az adott szakterületen maximálisra képezzük magunkat!

A sminktetoválást 2001-ben tanultam Hollandiában, majd Magyarországon is elsajátítottam a sminktetoválási alapokat. Mivel mindenki másképpen csinálja a sminktetoválást, így a tanult, és sokat gyakorolt technikával, valamint a rám jellemző egyéniséggel kialakult a saját technikám, így már rég nem olyan mozdulatokkal és technikával dolgozom, amit évekkel ezelőtt megtanítottak. Mindenáron a természetességre törekszem és a munkáimat is ehhez igazítom.

Az esztétikai mikropigmentáció területén a szemöldökre specializálódtam, sminktetoválási munkám 90%-a ez teszi ki. Havonta átlagban 50-80 új sminktetoválást végzek, ebben fejlesztem magam, külföldi továbbképzések alkalmával is azt kutatom, mikor kinél tanulhatok, hogy az engem választó vendégeknek mindenben meg tudjak felelni.

A microfiber HD technika specialistájaként számos előadást tartok konferenciákon, valamint workshoppkon bemutatókat. 2014 óta Magyarország egyik legkiemelkedőbb iskolájának, a Swiss Color Akadémiának a megbízott oktatójaként tanítom az igényességre éhes kozmetikus sminktetoválásokat.

Kizárólag smink és orvosi tetoválással foglalkozom, ebben van a legtöbb gyakorlatom, és ebben a témában fejlesztem magam rendszeresen. A Budai Esztétikai és Plasztikai Központ magánklinkán dolgozom 2013 június óta, és 2013 őszétől a Dr. Patakai Gergely Kútvölgyi Plasztikán is végzek smink és orvosi tetoválásokat. Nagy megtiszteltetés olyan plasztikai sebészekkel együttműködni, akik ma Magyarország legelismertebb szakemberei

Hazai és külföldi kiállításokon, szimpóziumokon hallgatok előadásokat a sminktetoválásról, és kizárólag a legmodernebb, legsterilebb technikákkal haladok.

Kérem, látogassa meg másik két honlapomat is:

www.sminktetovalas.biz (a sminktetoválás összes válfaját megtalálja)

www.orvositetovalas.eu (kizárólag medical pigmentációs oldalam, melyen orvosi helyreállító /ajakhasadék, heg, mellbimbó-udvar, vitiligo/ tetoválással foglalkozik)