Microfiber szemöldöktetoválás

Az első benyomás megismételhetetlen!

Microfiber HD brows szemöldöktetoválás

A természetes hatású szálas szemöldök mikroszálakból épül fel, követve a meglévő szálirányt, kiegészítve azzal a formával, amit előzetesen a vendéggel mindent átbeszélve megtervezzük.

A szálas szemöldök inkább a természetességről szól, mint a tartósságról. Ha azt gondolja a vendég, hogy 5 évig megmarad a szemöldöktetoválása, akkor azt tanácsoljuk neki, keressen fel olyan tetoválót, aki satíros, tömör szemöldököt tetovál neki, mert mi azt nem vállaljuk el. A teljesen tömör szemöldök számunkra olyan hatást kelt, mintha tussal odarajzoltak volna egy formát a szemöldök helyére. Akkor sem tetoválunk ilyet, ha a vendégnek egyáltalán nincs szőre. Sőt, az a nagyobb kihívás, hogy a szőr nélküli részre megtévesztésig hasonló mikroszálakból építsünk fel szemöldököt.

A mikro-száltechnikás szemöldöktetoválás maximum másfél évig tart, ezután frissítetni kell, hogy mindig szép, és ápolt hatása legyen. Ilyenkor picit ismét lehet alakítani a formáján, a haj színéhez igazodva más színt is választhatunk. A gravitáció a bőrt sem kíméli, ezért szép fokozatosan (alattomosan) az eredeti szemöldök vége lekonyulhat, amitől sokkal szomorúbb, idősebb lesz az arckifejezés. Ezzel a technikával emelhető optikailag a szemöldök vége, és mivel itt is a mikroszálak vannak tetoválva, ezért senki nem veszi észre, hogy az nem a saját szemöldökszőrzete.

Nálunk a legfőbb szempont a természetesség!

Mindenki másképp csinálja! - tartja a mondás. Így van ez a szálas szemöldöktetoválásnál is. Valószínűleg mindenki a saját ízlésvilágát tükrözi vissza a munkájában. Hát, nekünk ez az ízlésvilágom A természetesség nálunk a legfőbb szempont, ezért egyáltalán nem készítünk hagyományos, satírozott szemöldököt.

A szálazásos szemöldök elkészítése egy gyakorlott és precíz munkát igényel. Sok-sok gyakorlatot és a sminktetoválásban hosszú évek jártasságát. Mindenki másképpen csinálja.  Számomra az Angliában élő Karen Betts a favorit. Az ő szakmai tudása és elhivatottsága felülmúlhatatlan. Minden munkáját figyelemmmel kísérem, és igyekszem a mai napig az ő elvei alapján csiszolni a sminktetováló munkáimat.(Bartus Márta megegyzése)

A hajhoz és az eredeti szemöldökszőrzettel teljesen megyegyező színt választottunk, és minimálisan megemelve a legmagasabb pontján egy csodálatosan természetes, ívelt és egységes szemöldököt kapott a vendég!

A szálas szemöldök elkészítése egy nehéz feladat, hiszen a megtervezése, forma és színválasztása akár 45 percet is tarthat. A vendég arcához, hajszínéhez, valamint elképzeléseihez is kell alkalmazkodni, de minden alkalommal közösen átbeszélve alakítjuk ki a végleges formát. A lehető legtermészetesebbet készítjük el úgy, hogy a szemöldök elején kissé lágyabb maradjon az összhatás, a közepe sötétebben, és a vége szintén a sajáthoz legjobban illően szálban végződjön. Nem adunk keretet a szemöldöknek, mert akkor hagyományos, satírozott lenne belőle, ezt pedig semmilyen körülmények között nem készítünk, hiszen így, a szálakkal megegyező növésben megszálazva senki nem veszi észre, hogy a vendégnek tetoválva van a szemöldöke......és nálunk kizárólag ez a cél.

Szép szálas szemöldök készítése hosszú évek kitartó munkája és gyakorlása. Nem elég "ráérezni" a szálak esése, a szemöldök követése ízére, a természetes hatást az adja, hogy mindennapokban csak ezzel foglalkozunk, így a szálak kialakítása, megfelelő szín választása, az arcforma összességében adja meg azt az eredményt, amiért a vendégek sminktetoválót választanak. Pirosság, duzzadtság nélkül, azonnal színe a haj és bőrszínéhez megfelelően illeszkedik, így az a tévhit, hogy sminktetoválás után szabadságot kell kivenni, már régen a múlté. 

Mindenki másként csinálja! - a szálas szemöldök készítését. MInket azok a vendégek keresnek meg, akik a megtévesztésig természetes szemöldökre vágynak. Semmi művi, vagy természetellenes hatás, forma, kizárólag a száliránynak megfelelően alakítjuk ki a szemöldök formáját!

Ha egy vendég évek óta gondolkodik a sminktetováláson, de valamiért mindig lebeszélik, vagy önmagát győzi meg, hogy mégsem....vagy nehogy elrontsák.....vagy mi lesz ha nem olyanra sikerül amit szeretnék......akkor sokáig keresgél. Kutat az interneten, mindenkiről mindent elolvas, felkészül....eljön egy konzultációra....és dönt...hogy igenis szeretné megcsináltatni. Az a legjobb a sminktetoválásban, ha a vendég elégedett, visszajelez, hozza a barátnőjét, kolléganőjét, elkér 10 névjegykártyát, szórólapot Sőt, ha a korrekciójára 2 barátnője is elkíséri, hogy ajánljak színt és formalehetőséget....és mi megköszönjük a bizalmat

A szálazásos technika alfája és omegája a pontos előrajzolás. Ez több időt vesz igénybe, mint maga a sminktetoválás, de a vonal vezetése adja a legtökéletesebb ívet és a precíz vonalakat.

Fontos: Soha, semmilyen körülmények között a szemöldökszőrzetet nem borotváljuk le!

Amikor a 3D szálas szemöldöktetoválást olyan sűrűre szeretné a vendég, hogy alig érzékelhetőek a szálak, a szemöldök elejét akkor is látszólagos szálakból építjük fel, hiszen a természetes növése is ritkábban kezdődik és azután sűrűsödik be.

A tökéletes szín megtalálása a hajszín, bőrszín adja, de az egyik legfontosabb a sminktetoválásnál, hogy az eredetihez a legjobban hasonlítson, és a személyiséghez tökéletesen passzoljon. A természetesség megtartása számunkra a legfontosabb, így semmilyen esetben nem vállalunk el olyan munkát, ami  szakmailag megkérdőjelezhető, illetve ha a normál, és természetes szemöldökvonaltól extrán eltér. Sem színben, sem formában. Fekete hajú vendégeknek sem készítünk fekete szemöldököt, még akkor sem, ha ezt szeretné, inkább a legsötétebb barnát. A fekete megkeményíti a vonásokat, valamint évek múlva megkékül. Nálam barnából 10 féle színből választhat, a szőkéktől, a sötétbarna hajúakig mindenki megtalálja a számára ideálist.

Amennyiben kevés szemöldökszőrrel rendelkezik a vendég, esetleg lekonyul a vége, megoldást nyújt a legtermészetesebb hatású szálas szemöldök tetoválás, ahol a formáján úgy változtatunk, hogy a lehető legkevesebb szemöldök szőrzetet távolítom el, megőrizve a saját szálakat, hogy szemöldöke "láthatatlan" tetoválást kapjon, ami csak kiemeli szemeit, vonásait fiatalabbá teszi, arcát élénkíti, és friss színt kap

Ne feledje! A sminktetoválás akár évekig tart, ezért mindenképpen győződjön meg a munkák hitelességéről a sminktetováló személyiségéről, és a környezetről, ahhol dolgozik. Ne árak alapján döntsön, hiszen egy rosszul elkészített sminktetoválás inkább megbélyegzi az embert, mint hogy kiemelné arca szépségét és természetességét.

Kérjen személyes konzultációra időpontot!

 

 

Kinek ajánlom a szemöldök tetoválását?

- akinek ritka

- akinek túl rövid

- aki túlszedte magának, és nem nő ki

- ha nem megfelelő az íve (lekonyul, amitől szomorúbb lesz az arckifejezése)

- balesetben megsérült, heges, stb.

Ezekre a problémákra a mikroszálas  szemöldöktetoválás az igényes és tökéletes választás.

Tudni érdemes, hogy a szálazott technika korántsem olyan tartós, mint a tömör, így előfordulhat, hogy 1 év múlva már újra át kell tetoválni a szemöldököt.

Minden sminktetoválást személyes megbeszélés, tanácsadás előz meg, majd ezután következik a szemöldökforma pontos megrajzolása és a vendég egyéniségéhez leginkább illő szín kiválasztása.
A gyönyörű tetovált szemöldök a tekintetet fiatalossá, dinamikussá teszi, keretet ad az arcnak, ami adja az arc kifejezését.

 

A szemöldöktetoválás menete ahogy nálunk lezajlik:

Konzultáció alkalmával felmérjük a lehetőségeket, természetesen figyelembe vesszük, hogy a vendég milyen sminktetoválásra vágyik. Ilyenkor a formát, és a színt is átbeszéljük. Ha a vendégnek tetszik az általam javasolt megoldás, keresünk egy időpontot, amikor elkészítjük a sminktetoválását.

A megbeszélt időpontra megérkezik a vendég úgy, hogy aznap sem kávét, sem semmilyen koffeintartalmú folyadékot nem iszik, mert a vérnyomást megemeli, így a vendég nyugtalanabb és feszültebb lehet.

Alapos bőrfertőtlenítés után a formát ismét precízen előrajzoljuk, újra megbeszéljük, hogy a kiválasztott szín tetszik-e. Sminktetováláskor nagyon fontos, hogy a hajszín, bőrszínhez, és az egyéniséget is figyelembe véve válasszunk pigment színt.

Előzetes érzéstelenítés után, a vendéggel folyamatosan kommunikálva, és mindenről tájékoztatva elkezdjük a sminktetoválást úgy, hogy a szemöldök részt erősen lefogjuk, ha véletlenül automatikusan megránatná, a szálak akkor se legyenek görbék, és a vonalból ki ne menjen.

Folyamatos ellenőrzés a tükörben. Miután egyszer áthaladtunk a szálakon, letörlöm az előrajzolt formát, így a vendég teljesen látja, hogy alakítjuk a szálakat a szemöldökén.

Állandó érzéstelenítés Tetracainos érzéstelenítővel, így a következő áthúzásnál szinte semmit nem lehet már érezni. Kialakítjuk a szemöldök szálakat, majd ha szükség van rá, a púderes árnyékolást is.

Mind a két szemöldöknél így járunk, természetesen folyamatos kontroll a tükörben.

A végén lefertőtlenítjük a bőrt, és steril, a vendég előtt kibontott  After care krémmel bekenjük. Ezt a vendég megkapja, és otthon kizárólag ezzel ápolja

Ellátjuk utókezelési tanácsokkal, sőt, nyomtatott formában is megkapja, hogy otthon, bármikor át tudja ismét olvasni, mire kell vigyáznia sminktetoválás után.

Megbeszéjük a kontrolletetoválás időpontját.