Tündöklő szemöldök az Ön igényeire igazítva!

A Budai Esztétikai Központban töltött 4 évünk emlékére

 

Amikor megnyitottuk új üzletünket, sokan érdeklődve kérdezték, hogy miért költöztünk el a klinikáról.

A válasz nagyon egyszerű: bővülni szerettünk volna, hiszen igény volt az magas minőségű munkára, de a lehetőségek sajnos nem voltak adottak a klinikán. Térhiánnyal küszködtünk már hónapok óta, így azt a döntést hoztuk, hogy saját, Magyarországon elsőként , egy kizárólag esztétikai sminktetoválással és orvosi mikropigmentációval foglalkozó központot hozunk létre.

A további együttműködést ezentúl is nagy elismerésként és lehetőségként éljük meg, és megígértük, ha a jövőben a klinika is továbbköltözne és bővülne, mi is nyitottak vagyunk egy újabb Beauty részleg kialakítására.

Szuper 4 évet töltöttünk velük, nagyon sokat tanultunk tőlük. Dr. Gáspár Levente, Dr. László Zsolt, Dr. Urszán Albert orvostulajdonosok, és Dr. Varga Klára, Dr. Lévay Bernadett, akik a Budai Esztétikai Központ további kiemelt plasztikai sebész szakorvosai. Külön öröm számunkra, hogy a klinika nagyszerű munkatársaival is nagyon jó kapcsolatot tartottunk, és tartunk fent, akik továbbra is hozzánk járnak, és szépíthetjük őket. 

  

 

   

Hozzászólások (0)
  • Nincs hozzászólás.
Új hozzászólás

Tájékoztatjuk, hogy hozzászólása csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.