Microszálas szemöldöktetoválás, avagy szupertermészetes>szupertartós?

Mikroszálas szemöldöktetoválás, avagy a szuper természetesség > szuper tartósság?

Ez a kettő nem jár együtt. A kérdés mindig az: Ön mire vágyik jobban. Ha természetes sminktetoválást szeretne, ami lágyítja, fiatalítja, szebbé teszi arcát, kizárólag lágy színekben-formákban szabad gondolkodni. Az én mottóm: a kevesebb néha több!

Aki már látott, vagy csináltatott magán hyaluronsavas ráncfeltöltést, esetleg botoxot, tudja, hogy sok esetben észrevétlenek ezek a kezelések, mert egy jó orvos mindig csak annyit tesz a bőrbe, ami nem torzítja el az arc formáját. Bizony láthattunk nem egy hírességet ( akár Hollywood-i színésznőket is) akiknél azonnal észrevehető a túlzásba vitt kezelés. (Meg Ryan, Nicole Kidmann) Ennek ellenére lehet gyönyörű, „észrevétlen” feltöltéseket is, amik egyszerűen fiatalítanak, és üdévé teszik viselőjét. (Diane Keaton, vagy Linda Gray)

Ez éppígy igaz a sminktetoválásra is. A szálas szemöldök apró, mikroszálakból van felépítve, a saját szálakkal megegyező irányba tetoválva. Ezekbe a szálacskákba ahhoz, hogy vékonyak és természetesek legyenek, nem lehet annyi festéket bejuttatni, mint a tömör formákba. Ez a technika sajátossága, így bizony ezt akár évente is frissíteni kell, hogy természetes és ápolt hatása legyen. Ha azt szeretné a vendég, hogy ápolt legyen, a körmével, a hajával, és a bőrével is foglalkozni kell, ez alól nem kivétel a szálas szemöldöktetoválása sem.

Bartus Márti

Hozzászólások (0)
  • Nincs hozzászólás.
Új hozzászólás

Tájékoztatjuk, hogy hozzászólása csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.