Tündöklő szemöldök az Ön igényeire igazítva!

Miért fontos a kontrolltetoválás?

A sminktetoválás korrekciója a köztudatban úgy terjedt el, hogy az első alkalommal elkészített sminktetoválást javítani kell, és ezért kell visszamenni még egy alkalommal. Szeretném ezt a téves információt kiigazítani.

A korrekció igazán helyes kifejezése inkább a kontroll. Ezt azért érzem kiemelni, mert a sminktetoválásnak van a bőrben egy „érettségi ideje”. A teljes regenerálódási idő 28 nap. Na, nem eddig van rajta, de a szaruképzés folyamata a hámrétegben 28 nap alatt megy végbe, így a bőr megújulása, vitalitásának növelése kb. 1 hónapot vesz igénybe. Mindenkinél más a regenerálódási folyamat, elképzelhető, hogy 5-6 hét is eltelik, mire a bőr alatt bejuttatott pigmentek elhelyezkednek, a szín kialakul. Ilyenkor lehet látni, hol kell még jobban tömöríteni a pigmentet a bőrben, és a természetes hatású mikroszálakból felépített szemöldöknél a szálakat újra meg kell erősíteni, hogy tartósabb legyen. Amennyiben a vendég nem, vagy csak több hónap elteltével jön vissza, úgy a végleges eredményt negatívan befolyásolja, sokkal gyorsabban szívódnak fel a pigmentek a bőrben.

Miért is nagyon fontos a kontrolltetoválás?

  1. Mert a 2. alkalom gyógyult állapota után mondhatjuk késznek a munkát.
  2. Mert a színen lehet változtatni (minden embernek más a pigmentáltsága, így ugyanaz a szín mindenkinél más végeredményt fog visszaadni. Sötétíteni, vastagítani, melegíteni ilyenkor van lehetőség)
  3. Mert az első alkalom után még csak –egyéntől függően- 80-95%-os a végeredmény.

Nagyobb biztonságérzetet ad a vendégnek, hogy vissza kell jönnie kontrollra, mert ekkor meg tudjuk beszélni a teljes regenerálódási folyamatát, valamint a bizalom is már kialakult, esetleg másik sminktetoválását is át tudjuk beszélni.

A kontrolltetoválás teljesen díjmentes, benne van az árban, amit az első alkalommal kifizetett a vendég.

Hozzászólások (0)
  • Nincs hozzászólás.
Új hozzászólás

Tájékoztatjuk, hogy hozzászólása csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.