Tündöklő szemöldök az Ön igényeire igazítva!

Rövidülő várólista

Szeretnénk a hosszú várakozási időpontot lecsökkenteni,(maximum 2-3 hónap) ezért bejelentkezési és előjegyzési szabályzatunk módosítást követel.

  • Azoknak a vendégeknek, akiknek már van fix időpontjuk hónapokkal előbb, a PONTOS IDŐPONTJUKKAL JELEZZENEK VISSZA, ÍGY FIXÁLJÁK AZ ELŐJEGYZÉSÜKET! Amennyiben nem jelentkeznek, az időpontok törlésre kerülnek. (Ha sms-ben, vagy viberen, vagy a közösségi oldalunkra megküldik a nevüket, és a pontos dátumot amikorra elő vannak jegyezve, azt hálásan köszönjük)
  • Mindig lesz „express checking” azaz azonnali (1-3 napon belül) lehetőség, figyeljék FB lapunkat
  • Előzetes személyes konzultáció nélkül nem fogadunk vendéget! Ezt a vendég biztonsága miatt és a személyes kontakt miatt is szükségesnek tartjuk. A konzultáció 30 percet vesz igénybe, és a konzultációs díjat levonjuk a sminktetoválás árából

 

Nagyon szeretjük a munkánkat, és minden vendégünket egyénileg fogadjuk, foglalkozunk vele. Kabinrendszerben dolgozunk, így nem zavarjuk sem egymást, sem egymás munkáját, aminek a lényege, hogy a vendégeink teljes nyugalomban és profi kezekben érezzék magukat.

Hozzászólások (0)
  • Nincs hozzászólás.
Új hozzászólás

Tájékoztatjuk, hogy hozzászólása csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.