Tündöklő szemöldök az Ön igényeire igazítva!

Szemöldöktetoválási variációk

Az általunk készített szemöldöktetoválási technikáknál a legfontosabb kritérium:

                                                    Természetesség!!!!

Az ajánlott technikák közül a vendég igénye, és a kivitelezés lehetősége határozza meg, hogy kinek, mit lehet elkészíteni. Nálunk minden technika fix áron van, nem a nehézségi fok határozza meg az árakat.

1. Nanoszálas: A legtermészetes hatást adó szemöldök. Apró, vékony szálacskákkal van kiegészítve a saját szemöldök, a szemöldök saját színével azonos nanoszálacskákkal. Amennyiben viselője gondos odafigyeléssel ápolja, akár 1 évig is tartós lehet. Ellenkező esetben max 8-10 hónapig szép, egységes, utána frissítése ajánlott. Azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik nem sminkelik magukat, világos a hajuk, szemük, bőrük. Ezzel a technikával, gyönyörű, és rendezetté válik a szemöldökük, de semmilyen erős hatást nem ad.

 

2. Microszálas:  Pici, apró szálakból felépülő szemöldök. Természetességét az adja, hogy nagyon extra szálvékonyságával kicsit sűrűbben pigmentáljuk a bőrbe, ezáltal a szálas hatását megtartva lágy és kicsit porpsabb hatást ad gyógyulás után. A szemöldök eleje lágyan szellős, a közép résztől kicsit porhatásúbb. Ez a technika is nagyon extra természetes, azoknak a vendégeknek ajánljuk, akik naponta minimális porral erősítenek rá, de mégis szeretik, ha kevésbé ugyan, de látványosabb az eredmény. Az egyik legnépszerűbb vendégeink körében. Kb: 1-1 1/2 évg tartós. Ajánlott szemöldökszervízzel karbantartani, melyet szeretettel kínálunk vendégeink körében

3. Light powder: Gyönyörű hatást ad azoknak a vendégeknek, akiknek a saját szemöldökük is közép, vagy sötétbarna, illetve azoknak, akiknek ugyan világos, de vállalják, hogy a szemöldökszőrt folyamatosan festetik a tetovált szálacskák színéhez igazítva. Ez a technikai megoldás egy bonyolultabb kivitelezés, mert úgy kell a meglévő szemöldökhüz formára igazítani, vastagítani, hogy elől szálas hatása maradjon, ami szellős, a teteje szintén, de a szemöldök alsó kontúrja kicsit határozottabb, a belső "gerinc" része porpsabb hatást eredményez.A szálak extra vékonyságúak, sőt egy szálon belül is elvékonyodnak. Azoknak a hölgyeknek ajánljuk ezt a szemöldöktetoválási technikát, akik napi finom poros szemöldököt viselnek, de nem szeretnének naponta foglalkozni vele. Speciális festést 6-8 hetente igényel, és körülötte a feleslegesen kinővő szálakat is a formához kell szedni, nehogy a formáját elveszítse.

 

4. Soft powder:   Sokkal sűrűbb szálacskákból felépülő szemöldöktetoválási technika, mert a vendég saját sminkelési szokásához is igazodunk. A szemöldök első fele sűrű szálakból áll, a teteje is szálas, de a szálak extra közel kerlnek egymáshoz, kifelé elvékonyodva. Ettől nem lesz satírozott a hatása, és a természetes sminkelt hatás is megmarad. A szemöldök alsó felét úgy készítjük el, mintha egy ecsettel határozott kontúrt húznánk, lágyan a belső feléig finom satírozással kiegészítve, akár 2 színnel is. Ezt a technikát kizárólag az állandóan sminkelt szemöldököt viselő hölgyeknek ajánljuk. 

 

Mindig felhívjuk a vendégeink figyelmét arra, hogy egy finom, természetes (nanszálas, mikroszálas) szemöldöktetoválásból bármikor lehet porosabb, határozottabb ) light powdre, soft powder) szemöldöktetoválást készíteni, de fordítva kivitelezhetelen. Érdemes átgondolni, hogy az arcon mennyire maradandót és tartós megoldást szeretnénk, hiszen sokkal elegánsabb megoldás, ha egy finoman pigmentált szemöldökre rásminkelünk egy alkalomra, de ha erős, tömör hatású szemöldököt tetováltatunk, azt már csak etxra sok alapozóval lehet eltompítani. Ezért nem célunk az erős, és határozott szemöldök, így minden esetben konzultáción mérjük fel az igényeket.

Hozzászólások (0)
  • Nincs hozzászólás.
Új hozzászólás

Tájékoztatjuk, hogy hozzászólása csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.