Tündöklő szemöldök az Ön igényeire igazítva!

Esélyt minden hölgynek!


Az önzetlen segítségnyújtás az egyik legszebb dolog, amit egymás felé adhatunk. Eddig is életünk része volt, és továbbra is fontosnak tartjuk, hogy részünk legyen karitatív tevékenységben 2018-ban is!

Ezennel szeretnénk felajánlani segítségünket olyan hölgyeknek, akik vagy alopecia areata-val ( teljes, vagy részleges szőrzetelvesztés)élnek, vagy daganatos betegség utáni kezelés miatt a szemöldökük, szempillájuk nem nőtt vissza teljes egészében, segítve őket a mindennapokban, kontúrjaik visszaadásában .

Minden hónapban 1 alkalom adódik erre az izgalmas és szép feladatra, mely szemöldök vagy szemhéjtetoválást, esetleg szempillaimitációt tartalmaz.

Kérjük, írjon emailt az info@bartusmarta.hu címre, írja le történetét, csatoljon 5 db smink nélkül (egész arcos is) fotót, adja meg elérhetőségét amin fel tudjuk venni a kapcsolatot.

Ahhoz, hogy segíthessünk másokon, szükségünk van arra, hogy olyan emberekhez is eljusson posztunk, felajánlásunk, aki nem követi oldalunkat, így azok között, akik megosztják a posztunkat minden fél évben kisorsolunk egy szemöldöktetoválást.

Hozzászólások (0)
  • Nincs hozzászólás.
Új hozzászólás

Tájékoztatjuk, hogy hozzászólása csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.